Még csak ki se kerekedett a hasa

"Azt hittem, menstruációs görcsök" - és megszült a lány

Nem először találkozunk olyan hírrel, amikor egy nő nem vette észre, hogy terhes, aztán váratlanul megszült. De ők általában elég gömbölyűek ahhoz, hogy észrevétlen maradjon a has növekedése. Ezúttal másképp történt.

2014.04.01 16:29ma.hu

Amikor arról hallunk, hogy egy nő teljesen váratlanul megszült, mert nem lehetett látni a hasa növekedését a terhesség jeleként, szinte mindig kiderül, hogy az anyuka alapjáraton sem volt nádszálkarcsú, így aztán tényleg nem meglepő, hogy semmi látványos változást nem okozott a terhesség. Ezúttal azonban egy olyan fiatal nő lepődött meg egy egyszerű hátfájás után, aki még teltnek sem igazán mondható, nemhogy kövérnek, és a 9 hónap alatt egyetlen ruháját sem kellett lecserélnie.

A 20 éves Sophie Aldridge 38-as méretű ruhákat hordott, amióta csak túljutott a serdülőkoron, és ez nem változott abban a 9 hónapban sem, amikor - mint utóbb kiderült - kisbabát várt. Sőt, ha nagyon szigorúan vesszük, nem is várta a babát, merthogy még csak sejtése sem volt arról, hogy egy új emberke növekszik a hasában. A fiatal lány ugyanúgy járt el bulizni és ugyanúgy ivott is, mint máskor, a ciklusa változatlanul megvolt, és sem reggeli émelygések, sem például a "kívánósság" nem figyelmeztette arra, hogy hamarosan eggyel többen lesznek a családban.

Thomas 3 hónappal a születése után (Fotó: Facebook)

Aztán egy éjjel Sophie arra ébredt, hogy rettenetesen fáj a háta. Szokványos menstruációs görcsnek vélte, de állapota a következő napra nemhogy nem enyhült, hanem egyre rosszabb lett, ezért anyjával a legközelebbi kórházba mentek. Ott kapott egy hányáscsillapító és altató injekciót, majd hazaküldték. Pár órával később a fájdalom elviselhetetlenné fokozódott, akkor a lányt már mentővel vitték a kórházba - és csak ekkor vált nyilvánvalóvá, hogy a fájdalmai a vajúdástól vannak. Nem egészen fél órával később megszületett Thomas, a kifejlett, egészséges kisfiú.

A lány a privát Facebook-oldalára folyamatosan töltögette fel a buliban készült fotókat, nyolc hónapos terhesen például egy rövid piros szoknya és egy hasát teljesen szabadon hagyó póló van rajta, terhességnek pedig tényleg semmi nyoma. Érthető hát, ha a kisbaba érkezése sokkolta őt és persze családját is. A hírre megmozdult az összes ismerőse, mert Sophie-nak még egy pelenka sem volt az otthonában, amikor hazatért a fiával, de most már azt mondja: egyáltalán nem bánja, hogy ilyen irányt vett az élete.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.