Épphogy el tudta kapni a kipottyanó babát

Nem tudta, hogy terhes, míg meg nem szült a WC-n

Állítólag semmi jelét nem érezte a terhességének, az utlosó hónapban összeszedett minimális súlygyarapodását meg a karácsonyi lakomáknak tulajdonította a fiatal anyuka, aki a WC-ben szült.

2014.03.04 07:29ma.hu

Gaynor Rzepkának fogalma sem volt róla, hogy terhes, egészen addig, amíg egy különös éjszakán meg nem szülte a kisfiát a vécében. A 25 éves walesi lány a szülei házában volt, amikor éjjel 1 óra körül éles fájdalomra ébredt. Azt hitte, csak valami emésztési gond, de valamivel 5 óra után már nem bírta tovább, és amikor egy újabb szúró fájdalom hasított a hasába, kiment a vécére. Nem sokkal később egy egészséges kisbabát hozott a világra. "Csak nyomtam és ő megérkezett. Elkaptam, mielőtt a vécébe esett volna. Szinte sokkolva éreztem magam" - idézte a nőt a Metro című brit lap.

Fotó: freedigitalphotos.net

A kis Olly-James 2,9 kilóval jött a világra, és teljesen egészséges, fejlett baba. "Csak azt ismételgettem, hogy óh, Istenem. Nem tudom, mit mondhatnék még. Sírva fakadtam és leültem a földre. Anyám azt mondta: ez egy kisbaba, apám pedig azt felelte: ne aggódj, maradj nyugodt." A nő azt állítja, hogy tényleg nem is sejtett semmit a terhességéről, a várandósság hónapjai alatt is rendszeresen menstruált, és csak egy egészen minimális súlygyarapodást észlelt, ami az amúgy is telt alkatánál nem volt feltűnő, és a karácsonyi lakomáknak tudta be. Az orvosok azt mondták, valószínűleg azért nem érzékelte a baba mozgásait se, mert annyira aktív életet élt, és a kisfiú napi ritmusa egybeesett az övével: amikor aludt, akkor a magzat is, és amikor ébren volt, akkor mocoroghatott a pici - de az anyukája is.

Az elmúlt kilenc hónapban Gaynor ugyanúgy bejárt dolgozni egy cowbridge-i szupermarketbe, a szülés előti napon egy tízórás műszakot húzott le, közben 25 kilós dobozokat emelgetett. A terhessége ötödik hónapjában gond nélkül lefutotta a Cardiffi Félmaratont - mondta. "Semmi jele nem volt, sem reggeli rosszullétek, sem fájdalom, vagy gyomorégés, semmi. Végig normális volt a ciklusom is. És karácsonyig még hízni sem híztam igazán, aztán meg azt gondoltam, a sok evéstől nőtt meg egy kicsit a hasam" - magyarázta. Az egyetlen gyanús jel, amire így utólag vissza tud emlékezni, az a Mars szeletek iránti ellenállhatatlan vágy - ezt a csokit ugyanis más körülmények között ki nem állhatja.

Az újdonsült kismamát szerelme, akivel bő egy éve ismerkedett meg a nővére lánybúcsúján, máris egy gyűrűvel lepte meg - elmondása szerint egyébként ő sem vett észre semmi gyanúsat a kismamán. Most viszont nagy a szaladgálás a családban, hogy minden babaholmit beszerezzenek, szerencsére Gaynor nővérének is van egy kisfia, így amit ő kinőtt, azt megörökli a kis Olly-James.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.