Nem tudják, ki a tulajdonos

Kétméteres kígyó keltett riadalmat a Prater szomszédságában

Nem kis riadalmat okozott a kétméteres kígyó, amit a bécsi Prater közelében egy építkezésen fedeztek fel a munkások. A jó állapotban lévő hüllő tulajdonosát egyelőre nem sikerült megtalálni.

2014.06.13 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Karen Shaw

Nem akartak hinni a szemüknek az építkezési vállalkozók, amikor Bécsben, a Prater vidámpark közelében egy felújításon dolgozva felfedezték az épület egy eldugott pontján rejtőző kétméteres óriáskígyót. A munkások azonnal a tűzoltókat hívták, akik egy hüllőszakértő segítségével befogták a boát és elvitték egy állatmenhelyre. Azt azonban egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy a méretes példány hogy került oda vagy kinek a tulajdona - számolt be az Austrian Times című osztrák hírhonlap.

A rendőrség szóvivője, Roman Hahslinger elmondta, hogy az épületben lakók nem tudnak olyanról, aki egzotikus állatokat tartott volna vagy beismerte volna, hogy övé volt a kígyó. Ugyanakkor mivel a hüllőt kifejezetten jó állapotban találták, nem voltak rajta sérülések sem, úgy vélik, az állatot szándékosan hagyta magára a tulajdonosa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.