Nem törődtek az áldozatokkal

Kifosztották az autót, alighogy fának csapódott és meghalt a sofőrje

Nem foglalkoztak sem a szörnyethalt anyával, sem a kocsiban ülő két kicsi gyerekével, csak az első ülésen heverő bevásárlószatyrot emelték ki az érzéketlen tolvajok a baleset után.

2014.06.06 16:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Toa55

A balesetet szenvedett autóhoz elsőként rohant oda néhány ember, ám a pár másodperccel később érkezők döbbenten látták, hogy egyáltalán nem a kocsiban ülők mentésével voltak elfoglalva, hanem azon igyekeztek, hogy minél gyorsabban kilopják a kocsi első ülésén heverő élelmiszert. A kocsit vezető nő, aki a balesetben azonnal életét vesztette, nem sokkal előtte fejezte be az érettségi vizsgáját, és miközben 4 és 6 éves kisgyermekét is hazafelé vitte, még beugrott egy boltba, hogy bevásároljon a vacsorához. Haza azonban már sosem ért, egy másik autóval összeütközött, majd nekicsapódott egy fának és a sérülésekbe belehalt.

A Houston KTRK című tévécsatorna információi szerint a két gyermek ugyan nem volt gyerekülésbe téve, de a biztonsági öv mindkettejüknél be volt kapcsolva - nem úgy az anyánál, aki magatehetetlenül, védtelenül csapódott előre az ütközés pillanatában. Ezt használták ki a tolvajok. "Ellopták az élelmiszert, miután a nő meghalt a balesetben és a gyerekek megsérültek. Ez annyira alávaló!" - háborgott az egyik szemtanú.

A két gyermeket kórházba vitték, a hírek szerint fel fognak gyógyulni. A baleset körülményeit még vizsgálják a rendőrök, de az elsődleges információk alapján úgy tudni, az anya volt a hibás - számolt be a NY Daily News című internetes hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.