Ellenőrnek adta ki magát a tolvaj

Pofátlanul rabolta ki az éttermet

A dolgozók szeme láttára, sőt, szinte a segítségükkel vágta zsebre a napi bevételt egy pofátlan tolvaj az étteremben, amikor úgy tett, mintha egy új területi felügyelő lenne, és "ellenőrizte" a működést.

2014.02.27 16:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Első számú lecke minden csirkefogó számára, hogy ha valami rosszat csinál, azt tegye feltűnően, sokszor épp az nem tűnik fel az átlagembereknek, ami a szemük előtt zajlik. Ezt az alapszabályt használta ki egy egyelőre ismeretlen nő, aki egy éjjel-nappali atlantai étterem éjszakai bevételével, nagyjából 100 dollárral lépett le. A tolvaj a Waffle House menedzsereinek egyenruháját - vagy legalábbis egy ahhoz megtévesztésig hasonlót - viselt, és amikor szerda reggel 6 óra körül besétált az étterembe, úgy tett, mintha területi ellenőr lenne.

Az alkalmazottak szerint még a mosdóba is bement, hogy meggyőződjön róla, kellően tiszta-e, és pont úgy járta körbe a területet, mint az igazi ellenőrök szokták. Aztán megállt a kassza mellett, belenézett, kivett 100 dollárt, és mint aki jól végezte dolgát, beült egy autóba, amit egy férfi vezetett - számolt be a News13 című amerikai hírportál. A rendőrség keresi a tolvajt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.