Menekülés közben hagyta hátra a bizonyítékot

Pénztárcája buktatta le a tolvajt

A nagy menekülés közepette nem vette észre a kamaszkora végét taposó betörő, hogy kiesett a zsebéből a pénztárcája, benne néhány személyes okmánnyal, így nem volt nehéz a rendőröknek a nyomára bukkanniuk.

2014.02.19 13:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Elkapták és letartóztatták a texasi rendőrök azt a 18 éves fiatalt, aki pechjére épp egy dallasi rendőr lakásába tört be és elvitte többek közt a szolgálati fegyvert és hozzávaló lőszereket. A tettest a pénztárcája buktatta le, ami menekülés közben kiesett a zsebéből, így a hazaérkező tisztnek és kollégáinak nem volt nehéz dolguk.

A News13 című amerikai hírportál úgy tudja, két tanú még üldözőbe is vette a férfit, amikor február 13-án meglátták őt egy telepakolt párnahuzattal kifelé osonni a házból. A tettes úgy döntött, inkább hátrahagyja a zsákmányt, ezért eldobta a "zsákot", de ahogy átugrott a kerítésen, elszakadt a nadrágja, és ekkor esett a földre a pénztárcája, benne az iskolai igazolványával.

Másnap tartóztatták őt le, most betöréssel vádolják, az előzetesből 10 ezer dollár óvadék fejében szabadulhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.