Kétballábas ne csapjon fel tolvajnak!

A hét balekja: rabolni akart, de nagyon nem sikerült neki

Nem csoda, ha a brit rendőrök most úgy érzik magukat, mint Hamupipőke hercege, csak ők egy gyönyörű királylány helyett egy kétballábas bolti tolvajt próbálnak megtalálni az elhagyott fél pár cipője alapján.

2013.10.15 14:38ma.hu

Vígjátékba illő jelenetnek lehettek a szemtanúi azok, akik épp az angliai Heywood település egyik boltja közelében sétáltak három hete, egy átlagosnak induló szombat reggelen negyed 7-kor, pedig egyetlen kamera vagy rendező sem volt a környéken - talán ha lettek volna, most a rendőrség nem kérné a tanúk segítségét. A tolvaj biciklivel érkezett, letámasztotta a járgányt, majd egy késsel felfegyverkezve rontott be a boltba, hogy az éjszakai bevételt követelje. Kisvártatva lábait a nyakába kapva menekült kifelé az üzletből, a két eladó ugyanis nem ijedt meg, hanem rárontottak a botcsinálta tolvajra és kikergették őt.

Fotó: freedigitalphotos.net

A rabló ezek után felpattant a biciklijére, de a nagy lendülettől mindjárt fejre is állt vele, egészen pontosan felszállni se tudott rá, mert megbotlott a drótszamárban, így aztán gyalogszerrel folytatta a menekülést, de közben az egyik lábáról leesett a cipő, úgyhogy végül félig mezítláb rohant végig az utcákon.

Mire a rendőrség megérkezett, neki már nyoma veszett és a bolt alkalmazottai közül sem követte senki a tolvajt, úgyhogy a heywoodi nyomozók jobb híján felcsaptak hamucipőke-hercegnek, és keresik azt a fehér, nagyjából 170-175 centi magas, vékony testalkatú férfit, akinek a lábára illik az elhagyott fél pár cipő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.