Nem volt elzárva a pisztoly

Óvodás lőtte fejbe a 18 hónapos öccsét

Meghalt egy 18 hónapos kisgyermek, akit saját bátyja ölt meg: felkapott egy felügyelet nélkül szabadon heverő pisztolyt és a szobába lépő anya már csak azt látta, ahogy a fegyver elsül.

2014.05.29 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/taoty

Belehalt a fejlövésbe a 18 hónapos kisfiú, akit saját bátyja ölt meg: a gyilkos is mindössze három éves. A gyermekek anyja épp belépett a szobába, amikor elsült a fegyver. A két kicsi állítólag csak pillanatokra lett magára hagyva.

A két kisfiú és az édesanyjuk egy barátjukhoz mentek látogatóba egy arizonai apartman-komplexumba, és miközben a felnőttek beszélgettek, a két kicsi bekúszott egy másik szobába. Ott szabadon volt egy pisztoly, ami felkeltette a 3 éves gyermek figyelmét, felkapta és miközben meghúzta az elsütőbillentyűt, a fegyver csöve épp a kicsi felé nézett.

A kicsit életveszélyes állapotban vitték a kelet-arizonai Payson kórházába, de sérülései túl súlyosak voltak és nem élte túl a lövést - számolt be a NY Daily News című online hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.