Lelőtte

Kemény zsaruk: gyilkosság gyanújával tartóztatták le a sorozat színészét

A 48 éves színész lelőtte nála nyolc évvel fiatalabb feleségét, April Jace-t. A nő nem sokkal korábban hozta el a házaspár két kisfiát a baseball-edzésről.

2014.05.20 20:46MTI
Forrás: youtube.com

Emberölés gyanújával letartóztatták Los Angelesben Michael Jace amerikai színészt, akit többek között a Kemény zsaruk, a Terepen és más krimisorozatokból, valamint kisebb filmszerepek révén ismerhet a közönség.

A CNN hírtelevízió szerint a 48 éves színész lelőtte nála nyolc évvel fiatalabb feleségét, April Jace-t.

A hatóság egyik képviselője a Los Angeles Times című lapnak azt mondta, a nőt hétfő este ölték meg a család otthonában. April Jace nem sokkal korábban hozta el a házaspár két kisfiát a baseball-edzésről.

Michael Jace a Kemény zsaruk és a Terepen mellett játszott a Law & Order és a New York rendőrei, illetve más krimisorozatokban is. Kisebb szerepei voltak többek közt a Forrest Gump és a Boogie Nights című filmekben is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.