Nem lapították ki a kerekek az anyacsavart

Egy kissé őrült: vonat alá feküdt, hogy lefilmezhesse...

Furcsa ötlete támadt egy orosz férfinak: egy anyacsavart tett egy sínre, mert meg akarta nézni, hogyan lapítja ki a rajta keresztülhaladó vonat, aztán hogy jobban lássa, befeküdt a mozgó vonat alá.

2014.05.16 14:15ma.hu
Fotó: LiveLeak

Terepszínű nadrágot és bakancsot húzott, sapkát kanyarintott a fejére, majd a biztonság kedvéért egy gázmaszkot is felvett, aztán ebben a teljes harci díszben fogta magát és befeküdt a vonat alá egy orosz férfi, hogy alulról vegye videóra, amint elhalad fölötte a tehervonat. Hogy ne unatkozzon, még egy anyacsavart is megpróbált kilapíttatni a vonat kerekeivel, de ez nem sikerült neki, hiába rakta vissza újra és újra a sínre a rázkódástól szép lassan lecsúszó apró fémdarabot.

Bár a lassan elhaladó tehervonat kétségtelenül nem olyan veszélyes, mint egy teljes sebességgel száguldó expresszvonat, azért mégis azt tanácsoljuk minden bátor olvasónknak, érjék be a videóval, és ne akarják maguk is kipróbálni a veszélyes mutatványt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.