Vonat tetején csinált magáról képet a fiatal

Utoljára fényképezte magát: megölte a magasfeszültség

Az életébe került a kalandvágy egy fiatalnak, a fénykép pedig szó szerint az utolsó pillanatát örökítette meg, amikor egy vonat tetején állva fotózta le magát, de közben hozzáért a magasfeszültségű vezetékhez.

2014.03.18 08:39ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Áramütés végzett egy 21 éves spanyol fiatalemberrel, miután felmászott egy vonat tetejére, hogy ott készítsen el magáról egy önarcképet. A férfi egy barátjával együtt döntött úgy, hogy az andujari pályaudvaron megmásszák a vonatot, ami egy ipari vágányon állt. A páros úgy gondolta, hogy a szerelvény nincs áram alatt, és nem vették észre, hogy az még mindig összeköttetésben áll a sínek fölött húzódó magasfeszültségű vezetékekkel.

Amikor a férfi a magasba emelte a mobiltelefonját és elkattintotta a fényképet, a keze véletlenül hozzáért a kábelhez, és az ütés ereje lependerítette a kocsi tetejéről. A barátja szintén súlyos áramütést szenvedett, de ő túlélte, a meg nem nevezett 21 éves fiatalt azonban a percek alatt helyszínre érkező mentők sem tudták már újraéleszteni, a helyszínen holttá nyilvánították. A tragédia helyszínére a tűzoltók és a rendőrség is kivonult, most vizsgálják a baleset pontos körülményeit.

Az áldozat barátja jelenleg is súlyos állapotban fekszik egy közeli kórházban. A város polgármestere három napos gyászt rendelt el - számolt be a helyi lapokra hivatkozva a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.