A telefonja lett a veszte

Beszippantotta a vonat vákuumja, meghalt a tinédzser

Életével fizetett a mobiltelefonjáért egy kamaszlány, aki túl közel ment a száguldó vonathoz, és egy pillanat alatt sodorta be a kerekek alá a szerelvény által keltett légörvény.

2014.03.04 09:29ma.hu
Fotó: Twitter

Berántotta maga alá a vonat, a 14 éves kamaszlány rögtön meghalt a borzalmas balesetben, ami a kaliforniai Santa Fében történt vasárnap kora este. Jenna Betti Martinez a barátjával ült a sínek mentén és beszélgettek, amikor meghallották, hogy egy kanyarban közeledik a vonat. A kürt hangjától megriadva felpattantak, ám a lánynak leesett a mobiltelefonja. Egy utolsó, végzetes döntéssel Jenna visszafordult, alighanem úgy hitte, hogy mivel a telefon nem a sínek közé, hanem csak mellé esett, fel tudja venni onnan - ám az addigra odaérő, sebesen száguldó vonat akkora légörvényt keltett, hogy a vákuum beszippantotta a lányt egyenesen a kerekek alá.

A balesetről a lány anyja, Dena Betti is írt a Facebookon. A tehervonat vezetője azt mondta, látta Jennát, de már nem tudta megállítani a szerelvényt. A lány iskolatársai hétfőn rózsaszín ruhát öltöttek, ez volt Jenna kedvenc színe, és így emlékeztek meg róla - számolt be a NY Daily News című amerikai lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.