Az autó rommá tört

Videó - Kétszer ütötte el a vonat, de csak a karja törött

Egy kereszteződésben szúrták ki a rendőrök egy pár perccel azelőtti betörés elkövetőjét, miközben nagy sebességgel száguldott át előttük - egyenesen neki az érkező vonatnak.

2013.10.15 12:58ma.hu

Az autóból csak egy roncs maradt, miután két vonat is elütötte, a benne ülő nőnek azonban mindössze a karja törött a szörnyű balesetben, amit egy rendőrautó fedélzeti kamerája is rögzített. A rendőrök egy telefonbejelentés miatt álltak be az egyik kereszteződésbe vasárnap reggel 8:20 körül, mert valaki azzal hívta fel a központot, hogy egy idegen tartózkodik a házában. A betörőt a lakástulajdonos elüldözte, de a rendőrök a leírás alapján perceken belül beazonosították a Mercedest, amivel a tolvaj menekülni próbált.

A másik járőrkocsi - amelynek kamerája végül a balesetet is rögzítette - épp azért várakozott a kereszteződésben, hogy elcsípje a gyanúsítottat, aki néhány másodperc múlva meg is érkezett, de csak egy villanást lehetett látni belőle, akkora sebességgel húzott át a kereszteződésen. A lendülettől már nem tudott megállni a pár méterre lévő vasúti átjáró előtt, a bekanyarodó rendőrautóból már csak az látszott, hogy az ott haladó tehervonat elsodorta a kocsit.



A két járőr kiszállt, hogy kisegítsék a roncsok közül a nőt, de kisvártatva dudálás hallatszik és az egyik rendőr rémülten kiabált a másiknak: egy újabb vonat érkezett, ami már teljesen telibe kapta a sínen álló autót. Mire sikerült lefékeznie és megállnia, a kocsiból nem sok felismerhető rész maradt. Érthető a rendőrök döbbenete, akik a roncsokhoz rohanva azt látták, hogy a kocsiban senki nem ül: addigra az üldözött nő elmenekült.

Néhány órával később egy kórházban tartóztatták le, ahol a kartörése miatt jelentkezett. Egyes tanúk azt állították, hogy jelentős mennyiségű alkohol is közrejátszott a balesetben, de a rendőrség ezt az információt nem erősítette meg, nem tudni, a nő tényleg részeg volt-e a menekülésekor. Az viszont biztos, hogy a rendőrök előli elmeneküléséért felelnie kell, a további bűnlajstromot pedig még nem állították össze - derült ki a LiveLeak videós portál híréből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.