Meg akart halni a férfi, a rendőr közbelépett

Drámai pillanat: szinte a vonat alól rántotta vissza az áldozatot

Semmi jel nem utalt arra, mire készül a peronon sétálgató férfi, egészen addig a pillanatig, amíg az állomásra begördülő vonat oda nem ért hozzá. Egy pillanaton múlt az élete.

2013.04.24 17:20ma.hu

A peronon álldogálva senkinek sem lehetett gyanús a fehér inges férfi, még annak a rendőrnek sem tűnt fel, hogy készül valamire, aki ugyanarra a vonatra várt a kolumbiai Medellin egyik megállójában. Ám amikor a vonat az állomáshoz közelített, a férfi előbb csak egy tétova lépést tett a peron széle felé, majd az utolsó pillanatban lendületet véve akarta a vonat elé vetni magát - csakhogy a tőle alig egy lépésnyire álló rendőr villámgyorsan felismerte a helyzetet és még volt annyi lélekjelenléte, hogy visszarántsa a férfit.



A felvételen, amelyet a medellini Kórház megálló biztonsági kamerája rögzített április 15-én, a lassított lejátszáskor jól látható, hogy a rendőr még rá is szól a férfira, hogy lépjen hátra a közeledő vonat elől, valószínűleg ekkor döbbenhetett rá, mire készül, de szerencsére sikerült úgy elkapni az ingje hátulját, hogy annál fogva hátra tudta húzni és amíg a vonat meg nem állt, a földre szorítva tartotta.

Az eset hátteréről nem derültek ki részletek, így sem az öngyilkosjelölt indítékai nem ismertek, sem az, hogy ezek után büntetésre, vagy pszichiátriai kezelésre számíthat-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.