Rossz emlék

Nem nyitott ajtót: magával ragadt egy turistát a föld alá a nápolyi vonat

A vonat foglya maradt Nápolyban a föld alatti állomáson az a turista, aki nem tudott leszállni a szerelvényről, mert az ajtók zárva maradtak.

2013.06.15 10:17MTI
Fotó: youreporternews.it

Sorrentóban töltött napja után vonatra szállt a román nő, ám amikor úti céljához, Nápolyba, a Circumvesuviana vasútvonal Vesuvio del Meis nevű, föld alatti állomásához érkezett, a vonat ajtói zárva maradtak. A nő torka szakadtából kiabálni kezdett, hogy magára vonja a figyelmet és kiszabadítsák.

A kiáltozásra felfigyeltek egy másik vasútvonal felszíni állomásán, épp a szerencsétlenül járt utas szerelvénye fölött várakozók, hívták a rendőröket, akik kiszabadították a nőt.

A csütörtökön történt incidensről a Nem a Circumvesuviana vasút költségcsökkentésére elnevezésű bizottság és a campaniai zöldek vezetője számolt be.

A vasútvédő bizottság nevében Enzo Ciniglio és a zöldek képviselője, Francesco Emilio Borelli azt javasolják a közlekedési társaság elnökének, hogy levélben, egy csokor virág kíséretében kérjen bocsánatot a román nőtől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.