Le akarták nyelni a bizonyítékot

Csókkal osztották meg a drogot a rendőrautóban ülők

Nem sok hiányzott hozzá, hogy halállal végződjön egy perverz csók a rendőrautóban, a két letartóztatott életét az mentette meg, hogy a kocsiban nemcsak belső kamera, hanem mikrofon is volt.

2014.05.16 08:55ma.hu
Fotó: YouTube

Közlekedési szabálysértés miatt kapcsoltak le az oklahomai rendőrök két férfit, ám kis híján az életükbe került a kaland, amikor Derek Bock rájött, hogy a nála lévő metamfetamin miatt súlyos büntetés várhat rá. Az az ötlete támadt, hogy elfelezi az anyagot a vele együtt rendőrautóba ültetett Timothy Povlickkal, és nem számolt azzal, hogy a mennyiség egyértelmű halált jelent mindkettejük számára.

"Egy pár másodpercre melegeknek kéne lennünk" - kezdte a férfi a javaslatát, majd szinte a fogai között szűrve a szavakat kifejtette, hogy úgy kellene tenniük, mintha csókolóznának, eközben adná át a szájában lévő drog felét a társának. Povlick belement az üzletbe, de csak azzal a feltétellel, hogy az átadás előtt Bock gondoskodik róla, hogy a nyála ne legyen a kis tasakban.

Az átadás révén csökkenthető lett volna az ellenük kiszabott büntetés, ám jelentősen megnövelte az életveszélyt, az adag ugyanis mindkettőjük számára halálos lehetett volna. Csak az volt a szerencséjük, hogy a rendőrautóban nemcsak egy belső kamera volt bekötve, hanem egy mikrofon is, így a tisztek kiszúrták, hogy a látszólagos homokosok nem annyira egymásra izgultak rá, hanem egy előzőleg letisztázott "üzletet" ütöttek nyélbe. Povlickot végül kórházba kellett vinni, ahol egy alapos gyomormosás segítségével mentették meg az életét.

Legközelebb talán jobban meggondolja, kivel csókolózik, mert könnyen lehet, hogy az a halál csókja lesz...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.