Félájultan szedték le a repülőről

Életveszélyben a drogfutár: gyomrában durrant szét a heroinkapszula

Az intenzív osztályon próbálják megmenteni az életét egy vélhetően pakisztáni állampolgárnak, akit már szinte eszméletlen állapotban hoztak le a repülőről, gyomrában másfél tucat heroinkapszulával.

2014.02.25 14:42ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Még valahogyan lejutott a repülőgépről a férfi, személyazonosságát azonban már nem sikerült kideríteni, annyira rossz állapotban volt, most pedig egy indonéz kórház intenzív osztályán küzdenek az életéért. A gyaníthatóan pakisztáni férfi drogfutár volt, gyomrában 18 heroinos kapszulát találtak, darabonként 1,5-3 centi méretűeket, azt azonban megbecsülni sem tudják, hogy összesen mennyit nyelhetett le és azokból mennyi drog jutott a szervezetébe.

A kritikus állapotban, élet-halál közt lévő férfi beleit a kórházi dolgozók speciális folyadékkal mosták át, de azt nem lehet tudni, hogy honnan indult és kinek kellett volna átadnia a drogot, mert múlt péntek óta kómában fekszik és lélegeztetőgéppel tartják életben - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.