Letartóztatták a túl lelkes dolgozót

Happy meal: heroint pakolt a gyerekmenü dobozába az eladó

Ez aztán a vidám gyerekmenü: ajándék játék helyett apró, heroinnal megtöltött zacskókat találtak a vásárlók a népszerű gyorsétteremlánc egyik autós éttermében, az eladónál további csomagok vártak "szétosztásra".

2014.01.31 08:19ma.hu
Fotó: Twitter

Letartóztattak egy 26 éves nőt Pittsburg egyik gyorséttermében, miután kiderült, hogy a tőle kikerült Happy Meal menükhöz járó dobozokban játék helyett apró heroinos csomagok lapulnak. Shania Dennis, aki az étterem autós részlegében dolgozott, tagadja a vádakat és letartóztatása után egyre csak azt hajtogatta, nem ő tette bele a drogot a gyerekmenükbe.

A nyomozók összesen tíz csomagot találtak a bejelentést tevő vásárlónál, de további ötven lapult Dennis holmijai közt. Azt nem részletezték, hogy pontosan hol voltak elrejtve a heroincsomagok, de vizsgálják, hogyan kerülhettek a játékdobozokba - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.