"Nem más ez, mint egy szomorú és tragikus baleset"

Heroin és alkohol keveréke végzett a Glee sztárjával

A halottkém elsődleges vizsgálatai megerősítették azt, amit már a szombati tragédia után sejteni lehetett: összetett túladagolás okozta Cory Monteith halálát, elsősorban heroin és alkohol keveréke.

2013.07.17 09:22ma.hu

"A halál oka összetett kábítószer-mérgezés, elsősorban heroin, valamint az alkohol" - jelentette ki a halottkém néhány nappal azután, hogy szállodai szobájában holtan találták Cory Monteith színész-énekest, a Glee című ifjúsági sorozat egyik sztárját. A 31 éves színész a hírek szerint néhány órával korábban még több barátjával együtt bulizott, de úgy tudni, a halál beálltakor egyedül volt a szobában, a szálloda személyzete talált rá szombaton, miután nem jelentkezett ki a szobájából.



Már az első hírek is a droggal hozták összefüggésbe a tragédiát, amit a most elkészült halottkémi jelentés meg is erősített. A további részletekre viszont még heteket kell várni, a laborvizsgálat fogja kimutatni, hogy milyen szereket vett még be Monteith a heroin mellett - számolt be a Sky hírműsor. "Nincs arra utaló bizonyíték, hogy Monteith úr halála más lenne, mint a legtöbb szomorú és tragikus baleset" - fogalmazott Barbara McLintock kanadai halottkém.

A színész két évvel ezelőtt nyíltan beszélt a függőségéről, amely még tinédzserkorban alakult ki nála és azt mondta, óriási szerencséje van, hogy még él. Utoljára áprilisban vett részt elvonókúrán, bár az első rehabilitációra már 19 évesen be kellett vonulnia. A színészvilágot megrázta a férfi halála, Gia Milani rendező pedig elmondta, az egy évvel korábbi forgatásokon semmilyen jelét nem mutatta a drogproblémáknak, és amikor a múlt hónapban találkozott vele Los Angelesben, kicsattanóan egészségesnek és energikusnak látszott, és nagyon izgatott volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.