Elkészült a halottkém jelentése

Kábítószer-túladagolás végzett a Kris Kross duó tagjával

Már az elsődleges nyomok is túladagolásról szóltak, ám a hivatalos bejelentéssel meg kellett várni a halottkémi jelentés elkészültét. Chris Kelly halálát eszerint immár biztosan drogtúladagolás okozta.

2013.07.02 13:26MTI

Kábítószer-túladagolásban halt meg Chris Kelly, a kilencvenes években sikeres Kris Kross rapduó tagja a hétfőn nyilvánosságra került halottkémi jelentés szerint. A 34 éves zenészt május 1-jén találták öntudatlan állapotban a lakásán, s bár kórházba szállították, életét már nem tudták megmenteni.

A toxikológiai vizsgálat többféle drog nyomait mutatta ki a rapper vérében, de hogy melyekét, azt nem közölték. A halálesetről készült rendőrségi jegyzőkönyv szerint azonban a zenész anyja azt mondta, hogy fia régóta élt drogokkal, s a halála előtti estén kokaint és heroint használt.



A Mac Daddy néven ismert Kelly és a duó másik tagja, Chris Smith, akit Daddy Mac néven ismertek meg a rajongók, 1992-ben mutatkozott be a zenei világnak Jermaine Dupri zenei producernek köszönhetően, aki a két 13 éves tehetséget egy atlantai bevásárlóközpontban fedezte fel. A nadrágját megfordítva viselő páros rapje azonnal siker lett. Első, és messze a legnépszerűbbé vált daluk a Jump volt, amely 1992-ben a világ könnyűzenei listáinak élére ugrott.

A befutott Kris Kross mások mellett Michael Jacksonnal is turnézott, tévéműsorokban szerepelt és saját videojátékot készített. Bár több további sikerszám fűződik a nevükhöz, köztük a Warm It Up és a Tonite's the Night, első daluk fogadtatását egyik sem tudta felülmúlni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.