Túladagolás miatt kórházban Capriati

Életével játszott az egykori teniszcsillag

Otthonából szállították kórházba a már eszméletlen Jennifer Capriati volt teniszbajnoknőt vasárnap reggel. Édesapja szerint már túlvan az életveszélyen.

2010.06.28 18:30ma.hu

Egyelőre nem tudni, mi miatt került a szervezetébe túl sok szer és arról sem szól a szűkszavú sajtóközlemény, hogy pontosan miről – gyógyszerről vagy drogról – van-e szó, de az biztos, hogy vasárnap hajnalban mentőt kellett hívni Jennifer Capriati egykori teniszcsillaghoz.

A gyors ellátásnak köszönhetően már túlvan az életveszélyen, állapota folyamatosan javul – közölte édesapja a hivatalos honlapon, az okokról viszont ott sem derül ki semmi konkrétum.

Capriati 14 évesen robbant be a tenisz világába, a döntő legfiatalabb játékosaként, 2 hónappal később, 1990-ben pedig a francia nyílt teniszbajnokság legfiatalabb elődöntőseként szerzett hírnevet. Karrierje során három egyéni érmet szerzett, kettőt az Australian Openen 2001-ben és 2002-ben, egyet pedig 2001-ben a francia nyílt teniszbajnokságon, ezen kívül egy olimpiai aranyérmet is a magáénak tudhat, amit 1992-ben Barcelonában szerzett.

A teniszcsillag karrierje 1993-ban siklott ki, amikor a US Openen elszenvedte első vereségét, nem sokkal ezután bolti lopáson kapták, 1994-ben pedig marihuána birtoklásáért letartóztatták. Az idén 34 éves Capriati 2004 óta vállsérülése miatt nem vett részt profi versenyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.