Minimum 3-4 napja halott volt

Felboncolták - Túladagolás végzett Stallone fiával?

Legalább 3-4 napja halott volt már, mire felfedezték Sylvester Stallone fiának holttestét, az elsődleges vizsgálatok szerint gyógyszer-túladagolás végezhetett vele, de a toxikológiai eredményekre még egy hónapot várni kell.

2012.07.16 08:34ma.hu

Bennfentes informátorok szerint Sage Stallone már legalább 3-4 napja, de az sem kizárt, hogy akár egy egész hete halott volt, amikor végre rátaláltak. A TMZ.com című celebportál szerint Sylvester Stallone fia úgy élt, mint Howard Hughes, gyakran napokat töltött a szobájában anélkül, hogy onnan kijött volna, körülvette őt a szemét, beleérve az elképesztő mennyiségű cigarettacsikkeket, valamint sörös- és kólásdobozokat, de az ételmaradék is hozzájárult a koszhoz. A házvezetőnő szerint ráadásul kifejezett utasításba adta, hogy senki nem léphet be a személyes "birodalmába", így aztán a takarítás végképp kizártnak tűnt.

Az internetes lapnak nyilatkozó informátor azt is elmondta, hogy a szobában két fiók is dugig volt gyógyszeres üvegekkel, amelyek egyik-másika "hatalmas" volt. A remeteként élő 36 éves színésszel senki nem beszélt pontosan a holtteste felfedezését megelőző egy hét óta, a tilalom ugyanis nemcsak a belépésre vonatkozott a takarítónőnek, de még csak kopogással sem zavarhatta meg senki a különc fiatalembert.

A rendőrség egyik tagja állítólag azt is elárulta, hogy "undorító" szag terjengett a szobában, amikor bejutottak oda. A férfit egyébként akkor találták meg, amikor az anyja - Sasha Czack - felhívta a házvezetőnőt, hogy nem tudja felvenni semmilyen módon a kapcsolatot a fiával.

A helyszíni szemle alapján szinte biztosra vehető, hogy Sage gyógyszer-túladagolásban halt meg, bár a toxikológiai vizsgálat eredményére még legalább egy hónapig várni kell, ugyanakkor egyelőre nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni, hogy véletlen baleset vagy szándékos öngyilkosság történt-e.

Az biztos, hogy a helyszínen nem találtak búcsúlevelet és a színész szóvivője úgy látta, a fiatalember kifejezetten jó hangulatban volt, ráadásul korábbi hírek szerint épp nősülni készült, tehát kívülről nézve nem sok oka lehetett a halálra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.