Drogot találtak a híres nevű férfinál

Superman-cuccban tartóztatták le Christopher Reeve-et

Egy autópályán csípték el a Superman-pólóban feszítő férfit a rendőrök, az ellenőrzés során szintetikus drogokat és azokkal kapcsolatos eszközöket találtak Christopher Reeve kocsijában.

2014.03.27 08:29ma.hu
Fotó: Police Utah

A rendőrök a bizonytalan vezetési stílusra figyeltek fel kedden hajnali 3 órakor, ezért szorították le Utah állam egyik autópályáján a férfit, aki épp Superman-pólót viselt, és gyanújuk beigazolódott: a 33 éves férfi nemcsak előzőleg fogyasztott drogot, de a kocsiból a marihuána egy szintetikus változata, az úgynevezett Spice is előkerült némi metamfetaminnal és egyéb kábítószeres kellékekkel. A férfit kábítószer birtoklásával, befolyásoltság alatt történő vezetéssel és egyéb bűncselekményekkel vádolják - számolt be a Daily Mirror.

A rendőrök azonban akkor lepődtek meg igazán, amikor a férfi személyes iratait vették ellenőrzés alá: kiderült, hogy a Superman-pólót viselő férfit Christopher Reeve-nek hívják, épp úgy, mint a híres szuperhős filmbéli megformálóját az 1980-as évek elejéről. Az információk szerint azonban a most letartóztatott férfi és a 2004-ben, hosszas betegség után elhunyt filmcsillag közt nincs semmi rokoni kapcsolat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.