Késik a film

Csúszik Batman és Superman összecsapása

Legújabb hírek szerint 2016. május 6-ra halasztotta a Warner Bros. stúdió Az acélember című film folytatásának bemutatását, amelyben egymás ellen küzd majd a kétlegendás szuperhős, Superman és Batman.

2014.01.19 14:56MTI

Korábban jövő év júliusára tervezeték a bemutatót. A premier azért szenved kilenc hónapos halasztást, mert a Joe Wright rendezte új Pán Péter-film számára tartogatják a 2015 nyári bemutató időpontot - adta hírül a Hollywood Reporter.

Az Acélember folytatásában a szuperhősöket Ben Affleck (Batman) és Henry Cavill (Superman) fogja alakítani. A főbb szerepekben Affleck és Cavill mellett Az acélember szereplői fognak feltűnni, köztük Amy Adams, Laurence Fishburne és Diane Lane.

A film forgatókönyvét David S. Goyer, Az acélember forgatókönyvírója írja. A produkciót a tervek szerint idén kezdik forgatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.