Megvan Az acélember folytatásának főhőse

Ben Affleck Batmanként száll szembe Supermannel

Ben Affleck fogja játszani Batman szerepét Az acélember című film folytatásában, amelyben egymás ellen küzd majd a két szuperhős, Superman és Batman.

2013.08.23 12:33MTI

A 41 éves színész a titokzatos milliárdos, Bruce Wayne, Batman alteregója bőrébe bújik Zack Snyder rendező 2015-re tervezett filmjében, amely az idén bemutatott alkotása, Az acélember folytatása lesz.

Fotó: MTI

"Tudtuk, hogy szükségünk van egy különleges színészre, aki a DC Comics gondozásában megjelenő egyik legnépszerűbb képregény szuperhősét alakítja, és Ben Affleck teljeséggel megfelel ennek a kívánalomnak" - hangoztatta Greg Silverman, a Warner Bros Pictures stúdió kreatív fejlesztési igazgatója.

A San Diegó-i Comic Con képregény- és szórakoztatóipari fesztiválon júliusban jelentette be Zack Snyder, hogy összehozza egy filmbe a két szuperhőst. A júniusban bemutatott Az acélember című filmje eddig világszerte mintegy 650 millió dollárt hozott a készítőknek.

A tervek szerint a jövő évben kezdik meg a Supermant és Batmant együtt szerepeltető film forgatását, és az egyelőre cím nélküli alkotást 2015. július 17-én mutatják be a mozikban. A főbb szerepekben Ben Affleck mellett Az acélember szereplői fognak feltűnni, Henry Cavill, aki Supermant alakítja, továbbá Amy Adams, Laurence Fishburne és Diana Lane. A forgatókönyvet David S. Goyer, Az acélember forgatókönyvírója írja.

Batman és Superman már szerepelt együtt a 80-as években A sötét lovag visszatér című minisorozatban, amelynek szerzője Frank Miller volt.

Még több hír Ben Affleckről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.