Óriási bevétel folyt be

Az acélember tarolt a mozikban

Tarolt az észak-amerikai mozikba Az acélember című szuperhősfilm: bemutatása első hétvégéjén 113 millió dollár (24 milliárd forint) folyt be a jegyeladásokból.

2013.06.17 04:29MTI

A Warner Bros filmstúdió Superman-története Henry Cavill és Amy Adams főszereplésével a csütörtöki elővetítéseken plusz 12 milliót hozott, így a film összesen 125 millió dollárral nyitott az előzetes becslések szerint. 

A filmforgalmazó előzetesen 75-130 millió dollárnyi első hétvégi bevétellel számolt. Az acélember mögött messze elmaradt a hétvégi bevételi toplista második helyezettje, az Itt a vége című film. A Seth Rogen és James Franco főszereplésével készült apokaliptikus vígjáték 20,5 millió dollárt forgalmazott a hét végén, szerdai bemutatása óta összesen 32,8 millió dollárt. 

A jegyeladási lista hármadik helyére 10 millió dollárral a Szemfényvesztők című thriller került, amely bemutatása óta összesen 80 millió dollár bevételt hozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.