A mozikba 2015 nyarán kerülhet

Nagy-Britanniában forgatják az új Star Wars-filmet

Nagy-Britanniában forgatják a következő Star Wars-filmet, amely a tervek szerint 2015 nyarán kerülhet a mozikba.

2013.05.12 16:07MTI

Kathleen Kennedy, a sorozat jogaival rendelkező Lucasfilm elnöke jelentette be a hírt, miután a cégnek sikerült megegyeznie George Osborne brit pénzügyminiszterrel.
   
"Nagyszerű hír ez mind a rajongók, mind a mi filmiparunk számára" - mondta Osborne a bejelentés után.
    
Kathleen Kennedy beszámolt arról, hogy a produkciós cég illetékesei újra megtekintették az eddigi hat epizód korábbi helyszíneit az új rész forgatásához, ezután döntöttek a szigetország mellett. A Star Wars-filmek bizonyos részeit ugyanis Nagy-Britanniában forgatták.
   
A Star Wars: VII. rész című filmet J. J. Abrams rendezésében a tervek szerint jövőre kezdik forgatni és 2015 nyarán kerülhet a mozikba. A világhírű sorozat jogaival rendelkező Lucasfilmet tavaly vásárolta fel a Disney, amely azt tervezi, hogy a Star Wars VII. rész után nyaranta kerülnének moziba az újabb filmek, amelyek nem a sorozat folytatásaként születnek, hanem a Star Wars-univerzum egy-egy hősének történetét mutatják be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.