Csak a legjobb alkotások láthatók

Három premier előtti film az Artmozik Éjszakáján

Három premier előtti filmvetítést is tartanak az idén másodszorra megrendezendő Artmozik éjszakáján, május 24-25-én Budapesten a Toldi, a Művész és a Puskin mozikban.

2013.04.26 01:29MTI

A 2. Artmozik éjszakáján az elmúlt év filmkínálatának legjobb alkotásai lesznek láthatók, valamint műsorra tűznek premier előtt álló mozgóképeket is - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t a Budapest Film. A vetítéseken karszalag megvásárlásával lehet részt venni. 

Premier előtt vetítik a Nyitott szívvel című, Marion Laine rendezte filmet Juliette Binoche főszereplésével, a Régis Roinsard rendezte Populaire című francia vígjátékot, amelyben Romain Duris, Déborah Francois és Bérénice Bejo tűnik fel, valamint Bernardo Bertolucci Én és te című filmjét, amelyet a világhírű alkotó sok év kihagyás után Niccolo Ammaniti regényéből forgatott. Az alkotás világpremierje a tavalyi cannes-i filmfesztiválon volt, a könyv magyarul szintén tavaly jelent meg az Európa Könyvkiadónál.
 
Az Artmozik éjszakáján vetítik a 20. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál nyertes filmjét, a Lore-t, a Tajtékos napokat Audrey Tautou főszereplésével, Steven Soderbergh Mellékhatások című filmjét Jude Law-val a főszerepben, Paul Thomas Anderson The Masterjét Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix és Amy Adams főszereplésével, valamint a 360 című alkotást Fernando Meirelles rendezésében Jude Law, Rachel Weisz, Sir Anthony Hopkins főszereplésével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.