Még jegyet se vett a "barátnőjének"

Gumibabát dugott a mozi hátsó sorában

Kipenderítették a moziból és eljárást indítottak egy mexikói férfi ellen, aki heves szexuális aktusba keveredett "barátnőjével", ám nem egy hús-vér nővel, hanem egy gumibabával.

2013.05.23 16:42ma.hu

Igazán senki nem mondhatja, hogy hiányzik a romantika a mexikói Omar Cano repertoárjából, lám, a 24 éves fiatalember még moziba is elvitte a kedvesét. Igaz, jegyet már nem vett neki, úgy csempészte be a barátnőjét a kabátja alatt, de ez a jegyszedőknek sem tűnt fel, mert akkor még a szerető laposra volt hajtogatva. Nem volt nehéz: Omar szíve hölgye nem más, mint egy felfújható gumibaba.


Szóval a szerelmes ifjú bemasírozott a guadalupei moziba, leült a hátsó sorba, felfújta a kedvesét és mivel amaz nem tiltakozott egy szóval sem, a magáévá tette. A mozi biztonsági őrei vették észre, hogy gyanús tevékenység zajlik a nézőtéren, ám annál nagyobb volt a meglepetésük, amikor felfedezték a potyanézőt az üres ülésen, benne Omarral.

"Nem ritka, hogy néhányan azért mennek a moziba, hogy egy kis magánéletet éljenek, de ez merőben új volt és még csak jegyet se kellett venni a második személynek" - mesélte csodálkozva a mozinak is helyt adó bevásárlóközpont igazgatója. A felizgult Canót mindenesetre közszemérem megsértése vádjával letartóztatták és most vizsgálati fogságban tartják - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.