Mindenre hajlandó a gépasszony

Haladjon a korral: guminő helyett itt a robotszerető!

Megtévesztésig hasonlít egy nőre, bársonyos a tapintása, sőt: ha kell, még beszél is, de a legjobb, hogy bármilyen pózban hajlandó gyönyört okozni. Pedig csak egy robot.

2011.06.10 17:29ma.hu / manna.ro

Kicsit húzós az ára, de valamit valamiért: akinek nincs ideje udvarolni, netán nem szeretné minden randi alkalmával újra és újra bizonyítani, mennyire gáláns, annak egyszeri kiadásként igazán megéri az új kínai csoda, a robotszerető!

Igen, jól olvasták, nem szerelő, hanem szerető: a találmány a készítője szerint csaknem tökéletes mása egy valódi nőnek, viszont lényegesen kisebbek az igényei. Sőt, beszélni is csak akkor beszél, ha ez az igény, akkor viszont az előzetesen kiválasztott nyelven szólal meg.

A legfőbb erénye viszont kétségelenül az, hogy soha nem fáj a feje és egyéb kifogásokra sem kell számítani, ha egy kis hancúrra támad kedve a tulajdonosának.

Fotó: manna.ro


A strapabíró vasvázból készült robot külső borítása szilikon, ráadásul úgy fejlesztették ki a kínai mérnökök, hogy a lehető legjobban hasonlítson a női bőr tapintásához. Hangfelismerő rendszere lehetővé teszi, hogy a fáradtan hazatérő üzletembert gondos asszonyaként köszöntse, majd minden kívánságát teljesítse, legalábbis azokat, amelyekre Li Jian előre felkészítette a belső programját.

Apropó, ha már program: a legnagyobb gondot Li Jian a szerelmi pózokra fordította, gyakorlatilag bármely helyzetben képes az örömszerzésre, egyetlen dolgot nem tud csak: igazából élővé válni.

Ha pedig sikerül egy hús-vér nőt "szerezni", akkor csak arra kell ügyelni, hogy az első otthoni légyottot megelőzően jól el legyen rejtve és ki legyen kapcsolva a gép, még mielőtt újdonsült barátnőnk félreértené a helyzetet.

A robotszerető többféle formában és külsővel rendelhető, így tényleg érdemes elgondolkozni a 3000 font vételáron - hosszú távon biztosan megéri!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.