Kínosan érezte magát, mikor kijózanodott

Játszótéri mászóka ejtette fogságba a részeget

A játszótérre igyekvő apróságok szülei értesítették a mentőket, hogy ki kellene szedni egy férfit az egyik mászókából, ő ugyanis pár órával korábban részegen még be tudott mászni, de kifelé sehogy se sikerült...

2014.04.29 14:29ma.hu
Fotó: Metro

Rosszul végződött az éjszakai dorbézolás a 25 éves Ludovit Machacek számára, pedig hajnalban, az italtól szerzett magabiztosság hatására még jó ötletnek tűnt bemászni az egyik játszótéren a mászókába. Csakhogy ami részegen, ellazult izmokkal még könnyen ment, az kijózanodva már komoly nehézségekbe ütközött, így aztán a fiatal férfi nem bírt kijutni a szűk nyíláson, amit persze érthető módon nem is egy felnőtt emberre méreteztek.

A cseh tűzoltóság úgy talált rá a férfira, hogy csak a feje és a válla lógott kifelé az építmény ablakából. "Időközben elaludt és már egy kicsit ki is józanodott addigra - és meglehetősen zavarban volt" - jegyezte meg Martin Kasel, a tűzoltóság szóvivője. A férfi helyzetén csak rontott, hogy cimborái csak az ivásban segítették, a szabadulásban nem annyira: egyszerűen magára hagyták, amikor észrevették, hogy beszorult.

A szakemberek végül szerencsésen kijuttatták a szorult helyzetbe került férfit, de azt nem úszta meg, hogy egy fotó is készüljön róla, amit aztán - igaz, felismerhetetlenül - közzé is tettek az interneten. "Nem hinném, hogy egy darabig a gyerekek játszóterén szórakozna" - állapította meg Kasel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.