Beszorult a süni feje a műanyag pohárba

Szegény süni: tejes turmix miatt került szorult helyzetbe

Megérezhette az édes illatot és egy kis csemegére vágyott a sündisznó, ám könnyen okozhatta volna a vesztét is a falánkság, ha nem talál rá egy jószándékú állatbarát.

2014.04.09 14:17ma.hu
Fotó: YouTube

Rosszabbul is végződhetett volna a falánkság egy süni számára, de szerencséjére egy jószándékú állatbaráttal hozta össze őt a sors, aki megszabadította a szorult helyzetéből. A szerencsétlen kis állat egy eldobott turmixos pohárba botlott éjszakai portyázása során, és gondolta, jó lenne kiinni belőle a maradék finomságot, ám úgy járt vele, mint a csacsi az orra elé kötött répával: hiába kapkodta a lábait, csak nem sikerült közelebb jutnia az édes tejhez, ráadásul még a feje is beszorult a pohár nyílásába.

Szerencséjére a pohár kopogására felfigyelt egy járókelő, aki egy óvatos mozdulattal megszabadította a sünit a kalodájától, és a pohár alján lévő tejet kiöntötte neki a kőre, ennyi igazán kijárt neki a nagy ijedtség után!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.