347 kiló a világ legkövérebb nője

127 kilót akar fogyni, anélkül nem tud az oltár elé menni

Jelenleg 347 kilót nyom, de ennek bő egyharmadától szeretne megszabadulni, mire férjhez megy. Vőlegénye hozzá képest már-már soványnak számít: pont feleennyit mutat a mérleg, ha ő rááll.

2014.04.28 14:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Clare Bloomfield

Úgy döntött a világ legkövérebb nőjeként számontartott Charity Pierce, hogy férjhez akar menni a hozzá képest majdnem feleolyan idős és feleolyan nehéz szerelméhez, ám ehhez először is le kell adnia súlyának bő egyharmadát, majd egy gyomorszűkítő gyűrű segítségével további súlyvesztésről ábrándozik. A 38 éves nő bevallotta, hogy nagyon szeretne a 22 éves Tony Saur felesége lenni, de a nagy napot nem a nappalijában képzeli el, ahonnan 2001 óta nem mozdult ki, hanem szeretne végigvonulni az oltárhoz vezető úton, majd táncolni akar egész éjjel, mielőtt minden idők legnagyszerűbb nászútjára elutaznak.

A menyasszony jelenleg 347 kilót nyom, ebből közel 130 kilótól kell megszabadulnia ahhoz, hogy el lehessen végezni rajta a hőn áhított gyomor-bypass műtétet, ami további drasztikus súlycsökkenést eredményez. A végső cél a 90 kiló lenne, így semmilyen nehézséget nem jelentene, hogy olyan esküvője legyen a nőnek, amilyenről álmodik. "Elhatároztam, hogy nem otthon megyek férjhez - azt akarom, hogy végig tudjak menni a szőnyegen. Mivel mindketten szeretjük a country zenét, azt tervezem, hogy az esküvői ruhához cowboy-csizmát és kalapot viseljek, Tony pedig farmerben és szintén cowboy-csizmában lesz" - vallotta be Charity a nem is annyira titkos vágyait.

Arról is beszélt, hogy egy nagy területen szeretné kimondani az igent, ahol sok ember lesz, aztán egész éjjel táncolnának, mielőtt elindulnak a nászútra. Csakhogy az orvosok szerint a nőnek jelenleg nem az esküvőjéért, hanem szó szerint az életéért kellene aggódnia, jelentős fogyás nélkül ugyanis bármikor meghalhat akár szívrohamban, akár stroke-ban. "Félek, hogy infarktust vagy agyvérzést kapok, és álmomban ér a halál" - ismerte be. "Nem akarok sok mindent, csak élni" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.