Ki se néznénk belőle ekkora étvágyat!

Új világrekord: 2 kilós sültet gyűrt le alig 3 perc alatt

Ránézésre elég nehezen hihető, hogy Molly Schuyler nem egy maréknyi párolt zöldségen és diétás magvakon él: a filigrán, többszörös evőbajnok nő most egy 2 kilós sülttel állított fel új világrekordot.

2014.01.09 10:02ma.hu

Vadonatúj világrekordot állított fel Molly Schuyler, aki alaposan rávert az eddigi csúcstartóra: mindössze 2 perc 44 másodpercre volt szüksége, hogy eltüntessen egy 2,04 kilós marhasültet. A korábbi Guinness rekordot Peter "Furious" Czerwinski tartotta, de ő 6 perc 48 másodpercig küzdött a méretes hússal. A versenyt január 3-án rendezték az USA-ban, az Oregon állambeli Portland egyik éttermében, ahol a jelenlévők már nem lepődtek meg túlzottan a filigrán nő teljesítményén, apró termete dacára többször is bizonyította már, hogy igencsak nagy az étvágya.

A minnesotai Montevideóban élő, 34 éves, négygyermekes anyuka mindössze 55 kilót nyom, de az elmúlt másfél évben szinte minden nagyobb evőversenyen fölényesen nyert. 2012 augusztusában ő lett az első nő, aki diadalmaskodott a nebraskai Stella Bar and Grill próbatételén. A Stellanator szendvics hat hamburgerpogácsát, hat tojást, hat szelet sajtot és szalonnát tartalmaz, a tetején sült hagymával, az ízeket a jalapeno, némi saláta, paradicsom, uborka, majonéz és közel egy üveg mogyoróvaj teszi teljessé két szelet zsömle közt.

Fotó: LiveLeak

Egy hónappal később ugyancsak Nebraskában legyűrte az öt kilós "Góliát" Burgert, amiben csak a húspogácsák összesen közel 70 dekát nyomnak, mellettük van tíz szelet sajt, saláta, paradicsom, hagyma, és egy kiló sült krumpli. Ráadásul nemcsak megette, de új rekordot is felállított, mert 17 perc és három másodperc alatt végezte ki a gigaszendvicset, ezért a korábbi csúcstartó helyett immár Molly nevét viseli a szendvics.

A sorozat 2012 októberében tovább folytatódott, egymás után teljesítette a korábban nagyétkű férfiakon is kifogó monumentális adagokból álló kihívásokat, és sorban döntötte meg az ezekhez kapcsolódó rekordokat is. 28 perc alatt tüntetett el egy 12 kilós pizzát, és 24 perc alatt evett meg egy 5 kilós húsos pitét, amit a méregerős ghost chili paprikával dobtak fel, amire korábban még senki nem volt képes, ezért a pitét róla nevezték el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.