20 kilóval volt több

Ilyen dagadt volt Sarka Kata - fotóval!

Mármint ahhoz képest, amilyen vékony most. Éppen ezért diétára és mozgásra buzdítja Facebook-rajongóit Hajdúné. Neki elhisszük, hiszen úgy dobott le magáról 20 kilót, mint a sicc...

2014.03.15 21:59ma.hu

Nem kell várnod hétfőig, hogy elkezd a diétát! Kezdj bele most, és bízz magadban! Annyi mindenkinek sikerült, miért pont neked ne menne?! - adja a lelkierőt Facebook-rajongóinak Sarka Kata.

"A leggyakoribb kérdés, hogy melyik diéta a legjobb... Szinte mind jó! Bármelyikkel el tudod érni a célodat, ha következetesen betartod!" - adja az instrukciókat a fogyni vágyóknak.

Sőt, ha még mozogunk is egy kicsit, azzal gyorsabban érhetünk el eredmény - tanácsolja a barna szépség. Hiszünk neki, mert a baloldali képen a 171 centije mellé 75 kg volt, míg a jobboldali, frissebb képen már csak 55.

Kata legutóbb egy műsorban mesélte, hogy a szénhidrátokról hamar lemondott, de ez nem hozta meg a kívánt eredményt, így a tejtermékeket is száműzte étrendjéből. Salátát eszik akkor is, ha vacsorázni mennek.

Képek: Sarka Kata Facebbok-oldal - Gratulálunk!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.