Házilag barkácsolt pisztoly okozta a vesztét

Holtan találtak rá, miután golyón lőtte magát

Egy házilag készült pisztollyal ölte meg magát véletlenül egy férfi, a rendőrség szerint akkor lőhette magát herén, amikor az övtáskája szíjáról akarta levenni a fegyvert. Elvérezve találtak rá a rokonai.

2014.04.14 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/taoty

Rokonai találtak rá a 27 éves Kittisak Krusorn holttestére a hálószobájából nyíló erkélyen, a férfi vérben úszott, mellette pedig megtalálták a házilag összeeszkábált pisztolyát, valamint egy golyót a szobájában. A thaiföldi Prachinburi tartomány rendőrsége a helyi sajtónak elmondta: a férfi halálát a heréjét ért sérülés és az ebből fakadó heves vérzés okozta, az elsődleges vizsgálatok szerint Krusorn saját magát lőtte golyón, amikor a pisztolyt az övtáskája övéről akarta levenni.

A nyomozók ugyanakkor azt is hozzátették, hogy a tragédiát megelőzően az áldozat szerencsejátékot űzött az egyik helyi szentélyben, de arról nem számoltak be, hogy az estét milyen eredménnyel zárta és hogy ennek köze lehet-e a halálához. Az egyik thaiföldi lap úgy tudja, a lövés hangját a rokonok hallották meg nem sokkal azután, hogy Krusorn hazatért, ők fedezték fel a holttestet is és sírva kiabáltak segítségért - adta hírül a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.