Kísérleti célra ajánlotta fel a heréjét

A show kedvéért, meg egy rakás pénzért vágatja ki a golyóját

Busásan megfizetik, de még így is eléggé érthetetlen Mark Parisi elhatározása, miszerint minden egészségi probléma nélkül, pusztán a tudomány érdekében levágatja az egyik heréjét.

2013.11.06 09:22ma.hu
Mark Parisi

Azt tervezi, hogy egy extrém tévéshow keretén belül kioperáltatja az egyik heréjét, majd egy mesterséges golyót tetet bele, mindezt a tudomány jegyében teszi Mark Parisi. A Las Vegasban élő férfi bőséges pénzdíjat kap a nemes felajánlásért, összesen 35 ezer dollárt, azaz majdnem 7,7 millió forintnyi összeget kap kompenzációként. "Annyi az egész, amit csinálok, hogy bemegyek, odaadom az egyik herémet, amit kicserélnek egy műgömbre, és az ellenőrzés után, 14 nap múlva egy 35 ezer dollárról szóló csekket kapok" - idézte a férfit a Daily Mirror című lap.

Parisi, aki az Extreme Cheapskates program következő szereplője lesz, bevallása szerint rendkívül ideges és izgatott a beavatkozás miatt, noha rendszeresen részt vesz a klinikai szűrővizsgálatokon, és a most felajánlott szervét nem egészségügyi okból távolíttatja el. A beavatkozást a TLC amerikai tévécsatorna szerda este közvetíti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.