Bámulatos megmenekülés a halál karmából

Kijátszotta a halált is

Bármennyire is hihetetlennek tűnik, csupán néhány kisebb karcolást szerzett az a sofőr, aki frontálisan ütközött egy nekiszáguldó és felboruló betonkeverő járművel. A majdnem végzetes pillanatot a szélvédőkamera is felvette.

2014.04.10 15:47ma.hu
Fotó: YouTube/CBS

Épp a munkahelyére tartott a Texasi Egyetem professzora, Dr. Guan Zhu, amikor egy kereszteződésben egy vele szemből érkező betonkeverő jármű átsodródott az ő oldalára, majd másodpercekkel később már az oldalára borulva csapódott neki Zhu autójának. Az ütközésben a kamera megsérült, így a következő pillanatot nem lehet látni, azt viszont a CBS televízió felvételeiből igen, hogy mi lett a következménye a potenciálisan halálos balesetnek.

Hihetetlennek tűnik, de a professzor kocsijának csak a motorház felőli része sérült, és a nagy tömegű munkagép vezetője is csak könnyű sérüléseket szenvedett. A beton viszont szinte teljes egészében az úttestre borult, ami miatt órákra leállt a forgalom az érintett útszakaszon, a sofőrt pedig megbüntették, de ezt aligha bánja, főleg ha belegondol, hogy milyen következményei lehettek volna a balesetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.