Az orvosok nem hiszik el a meséjét

Megszögelte a fejét, de túlélte

Azt állítja, saját maga verte a fejébe a három darab, egyenként 10 centis szöget, ám az orvosok szerint a férfi valakit fedezni próbál, ilyet saját magának az ember nem csinál.

2014.03.17 17:00ma.hu


Orvosi csoda, hogy túlélte a férfi, hogy három, egyenként 10-10 centis szöget vert a koponyájába, a röntgenfelvételen egyértelműen látszik, hogy a szögek mélyen belefúródtak az agyába is. Ennek ellenére miután az orvosok az aprólékos körültekintéssel végzett műtét során kiszedték a szögeket, a férfi felépült és minden esélye megvan rá, hogy úgy folytassa az életét, ahogy azelőtt. A meg nem nevezett, Fujian tartományban élő 69 éves kínai férfi három hónappal ezelőtt került a kórházba, de csak most számoltak be róla a sajtónak az orvosok, amikor már biztos volt a gyógyulása.

A férfi ragaszkodott ahhoz a meséhez, hogy ő maga verte be tövig a szögeket a fejébe, az egészségügyi személyzet szerint azonban a sérülések súlyosságát tekintve kizárt, hogy nem volt segítőtársa. Ennek ellenére ő kitart a történet mellett és senkit nem vádolt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.