Minden éjjel felszórta az autópályát

Szögekkel élénkítette a gumijavító műhely forgalmát

Nem ment valami fényesen a gumijavító műhely, ezért az élelmes vállalkozó úgy döntött, kézbe veszi az irányítást és fellendíti a forgalmat. Végül magát lendítette a rendőrség rácsai mögé.

2013.03.22 10:15ma.hu

Letartóztatta a közép-kínai rendőrség a találékony gumijavítót, aki úgy akarta fellendíteni a mostanában eléggé gyengén működő vállalkozását, hogy éjszakánként szögekkel szórta fel a közeli autópálya egy szakaszát. A rendőrségnek az lett gyanús, hogy rövid idő leforgása alatt 12 autós is bejelentést tett a defekt miatt, mindannyiszor speciálisan hajtogatott fémtüskéket szedtek ki a kerékből - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A rendőröknek nem tartott sokáig kinyomozni, ki állhat az eset hátterében, a térfigyelő kamerák felvételeit visszanézve gyorsan kiderült, hogy Yan Lin, akinek a közelben volt a gumijavító műhelye, egy kis furgonnal indult útnak minden este, és a hátsó ajtót kinyitva szórta el a szögeket. "Több mint 200 hegyes fémdarabot söpörtünk össze egy 40 kilométeres szakaszon. Ez egy különösen veszélyes mutatvány volt" - mondta el a rendőrség szóvivője.

A vállalkozó azzal indokolta tettét, hogy nagyon rosszul ment mostanában az üzlet és valamit ki kellett találnia, hogy több ügyfelet szerezzen. "Ez tűnt a leggyorsabb megoldásnak" - magyarázta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.