Nem tudta, hogy egy szög miatt fáj a feje

Szöggel lőtte magát fejbe, de észre se vette

Nem telt felhőtlen örömben a kínai Yang Yi Kui számára az év utolsó néhány napja, fejét egyre kínzóbb fájdalom gyötörte. Az azonban még őt is meglepte, mikor megtalálták a szöget a szeme mögött.

2014.01.07 07:29ma.hu
Fotó: Sky News

Már az is hihetetlen, hogy Yang Yi Kui túlélte a bizarr balesetet, de az még hihetetlenebbnek tűnik, hogy tulajdonképp fogalma sem volt arról, hogy a kínzó fejfájását egy koponyájába fúródott szög okozza. Az 55 éves férfi az orvosok szerint kijátszotta a halált, a 8 centis acéltüske ugyanis úgy állt bele a fejébe, hogy közben nem sértette meg az agy egyetlen fontos részét sem, és az végképp csodának számít, hogy a látását sem befolyásolta a szemüregében napokig tanyázó fémdarab.

Yang Yi Kui karácsony után, december 29-én fogott hozzá a háza körüli szépítgetéshez, a felesleges lomokat egy aprítógéppel akarta tömöríteni. Nem vette észre, hogy az egyik lécben még ott volt egy szög, ami a gépből kirepülve egyenesen a férfi szemcsontja alatt ütötte át a bőrét. Mivel teljesen belemélyedt a koponyába, a férfi csak egy apró bőrsérülést látott, és nem is merült fel benne, hogy azt nem egy odapattanó szilánk okozta. Pár nappal később viszont már annyira fájt a feje, hogy kénytelen volt orvoshoz fordulni, a kórházban pedig a CT-vizsgálat mutatta ki a szöget.

Az acéldarabkát egy idegsebész távolította el, Yang úr most stabil állapotban lábadozik a nanjingi kórházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.