Túlélte a halálos lövést

Szigony fúrta át a fejét, de csak a szeme ment rá

A szigonypuskáját tisztogatta egy férfi, amikor a fegyver váratlanul elsült és a hosszú, hegyes dárda egyenesen a fejébe fúródott. Ő maga hívta a mentőket a baleset után.

2013.04.26 12:51ma.hu

Fegyvertisztogatás közben véletlenül fejbelőtte saját magát egy brazil férfi, egy 15 centis szigony fúródott a szemüregén keresztül az agyába, ahogy a nyílpuska csövét piszkálta. Csodával határos módon Bruno Coutinho mégsem halt bele a sérülésbe, sőt, a balesetet követően megfogta a telefonját és felhívta a mentőket, akik egyenesen a sürgősségi osztályra szállították őt, még mindig a hegyes lövedékkel a fejében. A röntgenkép alapján kiderült, hogy a szigony vége csaknem a koponya hátsó falát éri, ezután két műtétre volt szükség, hogy eltávolíthassák az idegen tárgyat a fiatal férfi fejéből.

Fotó: YouTube


Az operációkat végző orvosok szerint a szigony csupán milliméterekre volt attól, hogy keresztülszelje az agyat vérrel ellátó fő artériát, ami végzetes lett volna, ám még így is külön meglepetés, hogy Coutinho nem szenvedett maradandó agykárosodást sem - adta hírül a Daily Mirror című lap. A férfi ritka szerencsésnek mondhatja magát, mert a potenciálisan halálos balesetben végül mindössze a bal szemére vakult meg. Az orvosok szerint néhány nap múlva már haza is térhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.