Kocsmai verekedésben érte a támadás

Székláb fúródott az agyába - és túlélte!

Egy kocsmai verekedés végén teljesen normális, ha a leltározáskor néhány elvesztett foggal vagy egy törött orral szembesülnek a résztvevők, de ritkán mennek kórházba egy széklábbal a fejükben.

2013.08.27 09:43ma.hu

A személyazonossága egyelőre rejtély, mert papírok nélkül érkezett a kórházba, csupán annyit tudni a szerb férfiról, hogy egy kocsmai verekedés során különleges "szuvenírt" gyűjtött be: egy fém széklábbal a fejében került az orvosok elé. A rendőrség és az egészségügyi szakemberek ráadásul azt sem tudják még, hogy hogyan kerülhetett a 40-45 év körüli férfi fejébe a fémrúd, de a kérdés jelenleg inkább az: hogyan élhette túl az ilyen súlyos agysérülést.

A férfi agyába a székláb mintegy 11 centi mélyen fúródott bele, amint az a röntgenfelvételből is jól látszik, a krasznojarszki kórház szakemberei szerint viszont egyértelműen a természet csodái közé lehet sorolni a túlélést. Sőt: a férfi nemcsak életben maradt a verekedés után, de az orvosok úgy vélik: bár egyelőre még nincs kihallgatható állapotban, hogy részletesen beszámoljon a történtekről, mégis minden esélye megvan arra, hogy gyógyulása után képes lesz mozogni és ellátni saját magát - számolt be a Metro című brit lap.

"Komplikációk nélkül tudtuk eltávolítani a fémet a beteg fejéből" - mondta Dr. Pavel Rudenko idegsebész, aki azt is elmondta, hogy a férfi két hétig volt a műtét után az intenzív osztályon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.