Kiderült egy korábbi gyilkosság is

A gyerek fejébe döfte a kést - elfogták a brutális támadókat

Életveszélyes agysérülést szenvedett az a gyermek, akit anyjával együtt támadott meg egy háromfős társaság a napokban a fővárosban. A brutális trió tagjait elfogták, a kihallgatáson fény derült egy karácsonykor elkövetett gyilkosságra is.

2012.02.09 11:48HavariaPress

A 13 éves gyermeket és édesanyját a napokban támadta meg a banda a főváros XX. kerületében, egy Attila utcai lakásban. A támadók egyike - egy nő, a megtámadott anya volt élettársának ismerőse - volt a tippadó. A két férfival együtt azért jelent meg a lakásban, hogy megszerezzék az értékeket. Az egyik férfi egy késsel támadt a gyermekre és az anyjára. A 13 éves fiú fejébe döfte a kést, a penge a gyermek agyát is roncsolta.

A fiút életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők, súlyosan megsérült anyját ugyancsak kórházba vitték.

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd - február 3-án - először az egyik férfit, kedden pedig a másikat és a nőt is elfogták. A kihallgatásokon fény derült egy karácsonykor elkövetett brutális gyilkosságra is.

A férfi - aki a 13 éves gyermeket fejen szúrta - december 24-én gyilkolt meg egy 70 éves embert a lakásában, hogy megszerezze értékeit - az erről szóló cikkünket itt olvashatja >>>. A trió tagjait őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.