Elfeledkeztek a fényképekről a rendőrök is

Új fotók kerültek elő Kurt Cobain öngyilkossági helyszínéről

Még a rendőrök is megfeledkeztek azokról a fotókról, amelyek most az egyik doboz mélyéről kerültek elő, ahogy egy nyomozó újra át akarta nézni Kurt Cobain öngyilkosságának anyagát.

2014.03.21 12:33ma.hu

Eddig nem látott fényképek kerültek elő a seattle-i rendőrség irattárából, rajtuk számtalan kábítószer-fogyasztáshoz használt kellékkel, amelyeket Kurt Cobain az öngyilkossága előtt használhatott. A Nirvana együttes frontemberének 20 évvel ezelőtti halálakor készített felvételeket még elő sem hívták, a negatívok úgy kerültek a raktárba, ahol most egy nyomozó rájuk talált. A rendőrség szóvivője, Renee Witt szerint a nyomozó újra át akarta nézni a Cobain-esetet, ekkor bukkant az elfeledett tekercsekre.

A rendőrség néhány fotót a sajtó rendelkezésére bocsátott, ezek egyikén egy kanalakat tartalmazó doboz látható, mellette a földön egy tű, egy doboz cigaretta és egy napszemüveg hever. Egy másik képen a drogos kellékek némi készpénz és egy pénztárca mellett láthatóak, utóbbiból Cobain igazolványa kandikál ki.

Cobain, akinek a holttestét csaknem pontosan 20 évvel ezelőtt, 1994. április 8-án fedezték fel, nem látható a most nyilvánosságra hozott képeken. A korabeli vizsgálat szerint ő főbe lőtte magát - emlékeztetett a News13 című amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.