Szex, és drog, és halál

Courtney Love most tényleg elmeséli, mi volt Cobainnel

Őszinte kitárulkozásnak szánja önéletrajzi könyvét a Nirvana öngyilkosságot elkövetett frontemberének özvegye.

2011.10.01 09:40ma.hu

Énekes, színésznő, de leginkább teljes állásban Kurt Cobain özvegye: Courtney Love botrányairól az utóbbi időben igen sokszor megemlékezett a világsajtó. Most egy "teljesen őszinte" emlékirat megírására adta a fejét, melyben, többek között, a Nirvana énekesével kötött házasságáról kívánja lerántani a leplet.

A világhírű Harper Collins kiadónál megjelenő "végleges memoár" nyíltan beszél a kábítószerezésről, valamint Courtney köztudottan bonyolult kapcsolatáról a lányával.

- Itt az ideje, hogy a mindenki által unásig ismert sztori végre az ő szemszögéből is elmesélésre kerüljön - mondta a BBC-nek Lynn Grady, a kiadó szóvivője.

A könyv megírásában a közismert rock-író, Anthony Bozza volt a sztár segítségére, aki eleddig olyan csillagok életútjának papírra vetésében közreműködött már, mint a Guns 'N' Roses gitárosa, Slash, vagy Tommy Lee a Mötley Crüe-ból.

Courtney Love 1992-ben lett Kurt Cobain felesége, ugyanebben az évben született meg a lányuk, Frances Bean. Cobain két évet élt még, 1994-ben öngyilkos lett.

Courtney Love később kisebb sikereket ért el saját, Hole nevű zenekarával, 1996-ban pedig Golden Globe-díjra jelölték a The People vs. Larry Flint című, Milos Forman által rendezett mozifilm egyik szerepéért. 2003 óta Courtney leginkább drogügyeiről ismert, valamint állandó bírósági játszmáival tartja ébren a világ érdeklődését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.