Nagy tervei voltak a zenésznek

Lehull a lepel: mit csinált Kurt Cobain az öngyilkossága előtt?

Saját szólóalbumán dolgozott a Nirvana együttes frontembere, mielőtt 1994 áprilisában önkezűleg végett vetett az életének - fedte fel egy televíziós interjúban a Cobain özvegye által alapított Hole nevű rockbanda korábbi gitárosa.

2012.04.17 16:29MTI

Eric Erlandson az amerikai Fuse zenecsatornának nyilatkozva árulta el, hogy Kurt Cobain különböző emberekkel dolgozott együtt a készülő lemezén, a szerzeményei pedig még a korábbi munkáit is felülmúlták.

"Ez lett volna az ő Fehér Albuma (White Album)" - utalt a Beatles 1968-ban megjelent lemezének "becenevére". Mint hozzátette: "Nagyon izgatottá tett néhány anyag, amelyeken akkor dolgozott, és igazán szerettem volna látni, ahogy élőben eljátssza őket."

A Courtney Love által alapított Hole nevű alternatív rockbanda egykori gitárosa a múlt héten nyilatkozott a zenecsatornának, miután piacra dobta a Cobainnel való kapcsolatát bemutató Letters to Kurt (Levelek Kurtnek) című könyvét.

Erlandson szerint lehetséges, hogy Cobain demófelvételeiből is megjelenik egy album. "Mindössze annyit tudok, hogy valaki elkezdte egybegyűjteni az anyagokat, de remélem, hogy összejön valami" - mondta.

A Nirvana együttes legendás frontembere 27 évesen vetett véget az életének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.