Pert indított a híres magazin ellen

Lila lett a szexmodell popsija: golfütővel trafálták el

Pert indított az egyik leghíresebb felnőttmagazin ellen a modell, akinek egy promóció keretén belül egy golfütővel trafálták el a hátsóját, óriási lila foltot hagyva ezáltal rajta, és így fotózkodni sem tudott egy ideig.

2014.03.17 07:29ma.hu
Fotó: YouTube

Pert indított egy modell a világ egyik legismertebb felnőttmagazinját kiadó vállalatcsoport ellen, miután hátsóján egy óriási lila folt alakult ki. Elizabeth Dickson egy promócióban vett részt, amelynek a lényege az volt, hogy egy golfjátékos a popójáról indítja el a golflabdát, ám az ütést néhány milliméterrel elvétette, így jókorát suhintott a modell gömbölyű idomára. Nem sokkal később már óriási lila folt terítette be Dickson fenekét, ami a most benyújtott perirat szerint nemcsak fájdalmat okozott és jó időn keresztül tartó stresszt okozott, de a sérülés miatt egy darabig nem állhatott fényképezőgép elé se, ami jelentős jövedelemkieséssel járt a számára.

A 28 éves modellt 2012-ben hívták meg a kaliforniai Playboy Golf bajnokság döntőjére, ahol DJ Kelvin Klein ütötte el azt a bizonyos labdát, meg vele együtt Dickson popóját is. A nő azért vállalta a felkérést, mert ígéretet kapott, hogy az ütő a bőre fölött fog elsuhanni, ő pedig bízott a játékos ügyességében. Keresetében 500 ezer dolláros kártérítést követel, amellyel kompenzálni szeretné a fizikai és lelki megrázkódtatásokat, no meg az orvosi kezelésekhez köthető járulékos költségeket is. A Playboy szóvivője egyelőre nem reagált a követelésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.