Beperelte a páciens az orvost

Nyolc hónapig álló léccel: túl jól sikerült a műtét

Igaz, hogy eredetileg épp a potenciaproblémái miatt fordult plasztikai sebészhez a férfi, ám arra nem számított, hogy a műtét után nyolc teljes hónapon át szűnni nem akaró merevedése lesz.

2013.06.13 13:49ma.hu

Merevedési problémái miatt kereste fel a plasztikai sebészt még 2009-ben egy brit páciens, arra azonban nem számított, hogy a péniszébe beépített felfújható implantátum miatt nemcsak szükség esetén, de a nap 24 órájában folyamatos merevedéssel kell megküzdenie, míg végül nyolc hónappal később elérte, hogy eltávolítsák a kis eszközt. A 44 éves New Castle-i férfi most műhibapert indított a sebész ellen, véleménye szerint ő rontott el valamit a műtét során, utóbbi viszont azt állítja, efféle szövődmények bárkinél kialakulhatnak, a leggondosabb operáció ellenére is.

Fotó: freedigitalphotos.net

Daniel Metzgar már a műtét után néhány nappal gyanakodni kezdett, hogy valami nincs rendben: herezacskója elkezdett duzzadni és a merevedése sem akart elmúlni. Ám eleinte arra számított, hogy ez csak a beavatkozás közvetlen utóhatása és előbb-utóbb minden visszaáll a rendes kerékvágásba. A korábban sofőrként dolgozó Metzgar úr elmondása szerint az állandó merevedés és a golflabda méretűre duzzadt heréi nemcsak szörnyű kínokat okoztak neki, de már a mindennapi életét is megkeserítették: a legegyszerűbb dolgokra is képtelen volt, mint amilyen a motorozás, a tánc a párjával, vagy akár csak lehajolni a földön heverő újságért.

Négy hónap után már egyértelművé vált, hogy a problémát az idő nem fogja magától megoldani, így visszament az orvoshoz és azt követelte, hogy vegye ki az implantátumot. Az újabb beavatkozásra mégis csak 2010 augusztusában, nyolc hónappal az első műtét után került sor, amikor egy nyaralás során a beültetett szerkezet átszúrta a férfi herezacskóját is - áll a bírósági beadványban. Az első meghallgatásra a héten került sor, azt egyelőre nem tudni, az ítélet mikorra várható - számolt be a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.