4 órás motorozástól kapott állandó merevedést

20 hónapja nem lankad a fütykös - a motorgyártó céget pereli

Csupán négy órán keresztül motorozott egy kaliforniai férfi, ám azóta - 20 hónapja! - folyamatos merevedése van. A kínzó fájdalmaktól sem mentes állapot miatt most a motorgyártót és a nyereg készítőjét pereli.

2012.05.03 07:29ma.hu

Pert indított a BMW motorgyártó részlege ellen egy kaliforniai férfi, azt állítva, hogy amiatt van 20 hónapja szakadatlan merevedése, mert 4 órás motorozásra ment a cég járgányán. Egyúttal a nyereggyártó ellen is keresetet nyújtott be, a fő bűnös ugyanis valójában az ülés volt, pontosabban annak gerincszerű kiképzése.

Henry Wolf esete kapcsán a brit Metro című lap emlékeztetett rá, hogy korábban épp az ellenkező hatás miatt merültek fel egyes üléstípusokkal szemben aggályok, mondván, a kényelmetlen és szorító érzés miatt mind a férfiaknál, mind a nőknél káros következményekkel lehet számolni a nemi szervek megfelelő működésénél, ezúttal azonban nem a megszokott értelemben beszélhetünk merevedési zavarokról.

A férfi 2010 szeptemberében ment "egy kört" a járművel, azóta semmilyen módszer nem használ, hogy csillapodjon az erekciója. Az általános egészségügyi álláspont szerint ha egy merevedés több mint négy órán át tart, akkor mindenképp orvosi ellátásra van szükség, ám Wolfon még ők sem tudtak segíteni. Ezért most a férfi a merevedése miatt kiesett munkabérén felül az orvosi költségeket és az érzelmi károk után járó kártérítést követeli a két óriásvállalattól.

A szakirodalom egyébként jól ismeri a tartós merevedés problémáját, priapizmusnak hívják és olyan állapotról van szó, amelyhez egyáltalán nincs szükség szexuális ingerlésre vagy vágyra, és a több órás, kínzó fájdalmakat okozó merevedés az esetleges ejakulációt követően sem hagy alább.

Arról nem tudni, hogy a férfi megpróbáltatásai pénzben kifejezve mennyit érhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.